Ankara ve Çevresinde Faaliyet Gösteren Kendini Kanıtlamış Bir Motor Tamir ve Bakım İşletmesi

Sizler de Ankara motor bakım tamir merkezimize gelerek aracınızın yapılması gereken bakımlarını ve tamirlerini en iyi şekilde kalitenin ön planda olduğu bir hizmet anlayışı ile yapıldığına şahit olacak ve memnun olarak servisimizden ayrılacaksınız. Ayrıca sağladığı imkânlar ile ve tüm bu özelliklerinin yanında ekonomik oluşu ile de işletmemiz sizlerin hizmetinde olmayı sürdürecektir. Özellikle motor bakım faaliyetlerinin kritik olması sebebiyle aracınıza elimizde bulunan her türlü imkân ile bakarak, yaşadığınız sorunun kökünden tespit edilerek çözülmesini sağlamaktayız.

Bu konuda profesyonel hizmet anlayışı ile hareket eden Ankara motor bakım tamir merkezimiz, sizlere en iyisini sunmak için kendini ve bünyesinde bulunan elemanlarını sürekli gelişmelerini sağlamak adına farklı eğitimlere katılmaları sağlanmaktadır. Bu sayede teknik anlamda gelişen elemanların araçlarınızda oluşan arızaları bulmaları da çok zor olmamaktadır. Bu konuda yılların verdiği tecrübe ile sizlere hizmetlerini geliştirerek vermeye özen gösteren servisimiz, özellikle araç teknolojisindeki en son gelişmeleri takip ederek bu konuda yeniliklerin her türlüsünü bünyesine katmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürerek, bu konuda yenilikçi olmaya özellikle özen gösteren bir işletmedir.

Periyodik Araç Bakımı

Periyodik Araç Bakımı Otomobillerin modeli, markası ve yılı ne olursa olsun belirli periyotlar ile araç bakımı yapılmalıdır. Periyodik araç bakımı, yolculuklarda güvenliğin artmasını, ilerleyen zamanlarda daha büyük maddi hasarların azalmasını ve sürüş performansının artması için oldukça önemlidir.   Periyodik araç bakımı ihmali yapan kullanıcılar ilerleyen zamanlarda araç parçalarında bozulma,olur.

Araç Kış Bakımı

Araç Kış Bakımı   Araçlarımız yaşantımızın büyük bir kısmını oluşturuyor. Araçlarımızın ve kullanılan parçaların belirli ömürleri vardır. Bu parçaların belirli periyod aralıklarında değişmesi ya da bakımının yapılması gereklidir. Bu sayede araçların ömrü uzar oluşacak sorunlar en aza indirgenir. Özellikle kış aylarında araç bakımı yaptırmak çok daha önemlidir.

Mobil Oto Servis Nedir?

Mobil Oto Servis Nedir? Ulaşımımızı kolaylaştıran araçlar artık hayatımızın bir bütünü olmuştur. Sürekli araçlarımız ile ulaşım sağladığımız için bir zaman sonra bazı aksamlarda sorunlar oluşmaya başlayabilir. Bu sorunların önüne geçmek, ertelemek ya da en aza indirgemek için istanbul mobil oto servis  hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Araçların bakımlarını  yaptırmak sizler için çok oldukça zahmetli ve yorucu olabilir. 

El Freni Teli Nasıl Gerdirilir

El Freni Teli Gerdirme El freni telinin gerdirilebilmesi için ilk olarak konsolun aracın altından veya el freninin arka kısmından gerdirilmesi mümkün oluyor. İngiliz anahtarıyla germe veya gevşetme işlemlerinin yapılması, ortadaki telle son derece hızlı oluyor. El Freni Teli Nasıl Gerdirilir? El freninin gerdirilebilmesi için öncelikle araca bağlı olarak konsolla ilgili bilgi edinmek gerekiyor.  

Fren Ayarı Nasıl Yapılır

Fren Ayarı Nasıl Yapılır? Fren mekanizmasının çelik halatlarla bağlı olan bölümü için ön ve arka bölüme özel olarak farklı tellerle belirlenmiş olması sağlanır. Tek bir hat üzerinde tüm tekerleklerin disklerine ulaşacak şekilde orta bölümden yapılan dağılım için bakımın da bu bölüm ve çevresinden yapılması mümkündür. Fren ayarı nasıl yapılır? 

Disk Fren İle Kampana Fren Arasındaki Fark

Disk Fren İle Kampana Fren Arasındaki Fark Araç sahipleri tarafından özellikle yokuşlu yerlerde frenle ilgili herhangi bir problem yaşanmaması amacıyla disk fren kullanımı başarılı bir şekilde değerlendirilebiliyor. Disk fren ile kampana fren arasındaki fark da doğrudan kullanımda ısınma ve soğuma başta olmak üzere görülüyor. Disk Fren İle Kampana Farkı Disk frenin genel kullanım süreci esnasında daha çabuk soğuma özelliği vardır.